- Tågluff - Venedig del 2

Tågluff - Venedig del 2

 
Bilderna är i helt fel ordning, men jag orkar inte rätta till det. 
En dag i Venedig tog vi båten 40 minuter bort, till en strand där vi äntligen fick bada och sola för första gången på resan. Där låg vi hela dagen på våra extremt dyra solstolar, när vi inte pausade med lite pasta på standrestaurangen. Den kvällen lärde vi känna en hel hög australiensare som vi delade långbord med. Vi lärde dem prata svenska och de lärde oss australiensista öl-spel, innan vi somnade under bar himmel. Så himla bra kväll detta var, men då visste vi inte att nästa kväll skulle bli ännu bättre. 
 
Den dagen började med att vi tog båten till Venedig igen. Vi åkte gondol och var vi Markusplatsen, som de turister vi var, och så gjorde jag resans bästa köp - en solfjäder (37 grader i en "storstad" var inte så nice). Denna kvällen åt vi pizza på campingen och efter det började ett liveband spela på en utomhusscen och alla började dansa. Vi fick se en "haka" för första gången och så lärde vi känna skönaste killen som var halvt tysk och halvt sydafrikansk. När livebandet hade spelat klart blev det dans på bord i flip flops, ölsprutande och "Avicii is from Sweden!". Denna kvällen upptäckte vi vem som var världens skönaste (och snyggaste, kopia av en ung Johnny Depp) bartender. På sista bilden kan ni skymta honom lite. 
 
Dagen efter var det dags att åka vidare, men innan vi gjorde det så raggade bartendern på Sofie haha, gissa om jag var avundsjuk. 
 


Kommentarer
Postat av: S

Majgaaad vilka snygga bilder du hittat! noooooot...

2014-02-01 @ 17:29:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Andrea

Andrea, 22-årig skåning som numera är uppsalabo. Bloggar om mitt liv som student i studentstädernas studentstad, Uppsala, och allt vad det kan innebära!
RSS 2.0