CAN'T REACH YOU

Idag var det Borgholms marknad och vi var där. Jag hittade inget, men sen köpte jag en jättefin randig klänning i nån affär. Det var helt underbart väder med 27 grader! Nu hoppas jag att jag får träffa Adina på lördag eftersom att hon kanske ska hit :)

PURPLE

Haha, konstig, nybadad och osminkad tjej på sista bilden.

Nu har jag finally badad i havet för första gången detta året! Det var faktiskt inte speciellt kallt, men egentligen var det lite kallt på land för att bada. Men det var väldigt awesome ändå. Sen på hemvägen från stranden köpte jag den underbara klänningen på bilden. Jag trodde aldrig att jag skulle köpa en långklänning, men det gjorde jag! Och än så länge älskar jag den. Just nu sitter jag i vår flug och mygginvaderade stuga och har nyss kollat på fotbollen. SPANIEN IN MY HEART!

BANANAAAA

Bild från för några dagar sen.
Idag har det varit sjukt och helt underbart varmt. Eller iaf på dagen, men då var vi i stugan.. Vi åkte inte till stranden förrän vid 4 och då blåste det så himla mycket, så det var inte skönt. Så jag har inte badat än i år, haha. Men imorgon blir kanske första doppet, för då ska det också bli jättevarmt :) Nu ska jag äta grillad banan och choklad. AWESOME!

Andrea

Andrea, 22-årig skåning som numera är uppsalabo. Bloggar om mitt liv som student i studentstädernas studentstad, Uppsala, och allt vad det kan innebära!
RSS 2.0