HEADACHE

Idag har jag på min leopardleggings, svart linne, svart kofta och svart halsduk. Tänkte fota det, men jag orkar inte. Så ni får helt enkelt föreställa er det. Och så har jag äckligt ont i huvudet idag igen. Känns som att det kommer sprängas när som helst. Inte okej.

Idag efter skolan tog jag tåget till helsingborg för att leta efter en vinterjacka. Efter att ha kollat i nästan varenda affär i centrum och inte hittat något fick jag gå till Söder Punkten. Där hittade jag 4 st. Inte jättefina och inte speciellt varma heller skulle jag tro, men helt okej. Så det fick bli en av dom. Svart dunjacka, och jag hoppas att den är ganska varm iaf, haha. Den som jag så gärna ville ha från h&m fanns inte :<

Imorgon är det december, och det känns helt sjuk. Denna hösten har gått galet snabbt. Och om en månad är det nyår.


00:00

Försökte sova, men det går inte. Och det känns sjukt onödigt att bara ligga i sängen. Jag är inte trött, men jag kommer vara det imorgon.. Så istället för att sova bestämde jag mig för att kolla lite efter en vinterjacka. Och så hittade jag THE ONE. Haha, nej men den är jättesnygg och riktigt billig. 399 kr från H&M. Det är precis en sån jag vill ha! 


VIDEOS

Video från skolan i fredags. Filmade med mobilkameran, så det är därför det är så dålig kvalité. 


Andrea

Andrea, 22-årig skåning som numera är uppsalabo. Bloggar om mitt liv som student i studentstädernas studentstad, Uppsala, och allt vad det kan innebära!
RSS 2.0