I FINALLY FOUND

Måndagar och tisdagar är verkligen jobbiga. Dagen började med praktik på Gina. Ganska kul, men jobbigt också. Och så är det så länge.. Spenderar liksom hela dagen där. Sen efter det tog jag bussen till Höganäs där jag spelade trunpet och hade musikteori (typ). Ångrar verkligen att jag inte går estet/musik. Vi sjöng och klappade lite, haha. Och så lärde vi oss skalor och sånt.

Ah juste, igår när jag skulle sova så kom jag på lite till mitt svenskatal som jag tänkte skriva upp nu. Och så blir det pizzaätande med familjen!

ETT NYTAGET FOTO PÅ MIG

Jag för typ fem minuter sen.
Sista dagen på lovet var jag, Fanny och Emelie på Väla. Köpte världens finaste shorts, en svart baströja, ett halsband och hörluruar. Och så fikade vi på Ikea! Billigt och bra.

SANNINGEN BAKOM MITT BLOGGNAMN

Så säg som det är
för den här gången
krävs det mer
innan jag öppnar armarna
förlorar mig
och känslorna faller fritt
på midnattsgatorna
för vem skulle bry
sig om våra hjärtan blev förstörda?
Men allt det här vänder sig
in i mig

http://www.youtube.com/watch?v=Q9GZUYZIHSM

En av Håkans finaste låtar är Det är så jag säger det, och det är därifrån jag har fått mitt namn. Sen så tycker jag att det är ett väldigt fint ord.

Andrea

Andrea, 22-årig skåning som numera är uppsalabo. Bloggar om mitt liv som student i studentstädernas studentstad, Uppsala, och allt vad det kan innebära!
RSS 2.0