tisdagen den trettioförsta december

Sista dagen på 2013 och snart tar jag bussen till Hov (av alla ställen) där det nya året ska firas in. Jag ska på lokalfest med bordsplacering och allt. Det kommer nog bli roligt men jag har inte för höga förväntningar pga att mina nyårsaftnar brukar bli sådär och jag vill ju inte bli besviken. 
 
Igår träffade jag finaste Olivia för första gången på fyra månader. Vi var en snabbis på Väla innan vi åkte hem till henne och myste och pratade om livet typ. Det suger ju att inte kunna träffa sina bästa vänner lika ofta som innan, men samtidigt gör det ju att man uppskattar varje gång lite mer. 
 
Haha asså denna kvällen. Sommar, Båstad, Pepes, Madison och en borttappad mobil. 

00.03

Men guuud vad bra uppdatering häääääär vaaar dåååå. Så kan det bli när jag är busy med livet. I fredags spelade jag laserdome som sen följdes av förfest och utgång. Fick hänga med mina favoritkillar för första gången på länge och förfesten var rolig även om utgången inte blev så lyckad. I lördags åkte vi till Småland för knytkalas med lite släkt. Vi åt pajer som var jäääättegoda, spelade spel och så var Alexandra där - tre ingredienser för en bra kväll! Och idag träffade vi farmor och mormor innan vi åkte hem till Skåne igen.
 
Jag har även hunnit med att jobba lite och det gick bra. Jag var inte alls förvirrad, vilket jag trodde att jag skulle vara. 
 
Update done. 
 
OK coolt avslut.
 
Hehehhehee
 
 
Herrå.

16.46

Idag fyller min kära far år, så vi har gått i Pålsjö skog och på stan. Tanken var att vi skulle fika, men inget var ju öppet, så vi hamnade på mitt kära donken, (där jag ska jobba i övermorgon) haha. 
 

Andrea

Andrea, 22-årig skåning som numera är uppsalabo. Bloggar om mitt liv som student i studentstädernas studentstad, Uppsala, och allt vad det kan innebära!
RSS 2.0