don't fucking think

Känner att livet/jag inte riktigt är på topp just nu.
Tar tåget till Öland om några timmar, så vi hörs antagligen inte förrän på torsdag eller fredag.

i'm addicted

Jag åkte ju som sagt till stan igår efter mycket tvekande. Träffade Nathalie, Sara, Emelie, Julia och Fidde där, och kvällen började (som vanligt) väldigt bra! Vi åkte virvelvinden och nån annan crazy karusell, och jag var galet glad. Sen efter det gick vi till lite pubar och så, men det var lite kaos med överdrivet mycket folk överallt, så det blev inte så himla bra. Efter ett tag åkte typ alla hem, så då gjorde jag också det. Dock var jag lika smart som vanligt, så det slutade med att jag gick genom hela höganäs i regn och i min ensamhet mitt i natten. Det var faktiskt ganska läskigt, haha. Men tillslut kom Ellan och så åkte vi hem och sov.

I eftermiddag/kväll tar jag och Ellinor tåget till Öland, och det ska faktiskt bli riktigt skönt.

ökfqnwpiädnm

Idag har jag plockat vinbär (fyfan, det tråkigaste som finns), varit och handlat, tvättat bort kattspya och haft tråkigt. Men det blir festivalen ikväll igen trots allt. Vi ska åka karuseller och typ gå ut nånstans tror jag. Får hoppas att det blir bra. Dock borde jag städa hela huset (det är inte bara roligt att bo utan föräldrar...) och typ vika tvätt, men det fär vi försöka hinna med imorgonbitti innan vi drar till Öland. För det gör vi imorgon. Sen stannar jag där tills på torsdag då jag tar tåget hem.

Andrea

Andrea, 22-årig skåning som numera är uppsalabo. Bloggar om mitt liv som student i studentstädernas studentstad, Uppsala, och allt vad det kan innebära!
RSS 2.0