lml


Jag vill inget hellre än att gå ut ikväll, men eftersom ungefär alla jag känner är så extremt tråkiga, som vanligt, så blir det nog inte så. No offence till er, men typ så känns det just nu. Och väldigt ofta. Har i alla fall fixat mig ifall att liksom............. Och så ville jag känna mig lite fin typ. Har på mig mitt nya linne och min nya väska från jc och nya skinnjackan och mina favoritjeans från gina. Snart ska jag äta och sen ska jag tvätta av mitt smink och gå och lägga mig :))))))))))))))))) UNDERBAR fredag!
 

fredagen den trettioförsta augusti

Snart har jag bloggat i 4 år och 8 månader, det är ganska länge. Jag älskar att blogga, även om statistiken på min blogg är typ jättedålig. Det gör egentligen inte så mycket, för det roligaste med att blogga tycker jag är att titta tillbaka i arkivet. Därför är det synd och väldigt dåligt att bloggar på devote försvinner efter ett tag och två av de fyra bloggar jag har haft var på devote, men nu är de såklart borta. 
 
Vad ska jag göra idaaaaaag, fredagen den 31 augusti, då? Planen var utgång, men nu vet jag inte helt säkert om det blir så. Vi får väl se. Fram tills dess ska jag göra typ ingenting alls. Gööööööööött.

malmö

Min dag började med att jag åkte till McDonalds och hämtade ut ett startkit. Är faktiskt riktigt taggad på att börja jobba där! Efter det tog jag tåget till Malmö tillsammans med Sofie, Julia, Sara och Nathalie. Vi hade det mysigt (och åt god mat) och med mig hem fick jag en skinnjacka, ett linne, två väskor, en kalender och lite smink.Andrea

Andrea, 22-årig skåning som numera är uppsalabo. Bloggar om mitt liv som student i studentstädernas studentstad, Uppsala, och allt vad det kan innebära!
RSS 2.0