kullabygden

Eftersom jag inte kan sova kan jag ju lika bra skriva dagens andra blogginlägg och ta igen lite för senaste tidens usla uppdatering.

En dag förra veckan var jag på Kullabygden-tour och turistade i mina egna hemtrakter. Vi var bland annat här, vid kullens fyr.

Det var jag och my love

Pappa, Ellan, mamma

Och Davids mamma + sambo (på riktigt alltså, inget kul skämt om statyn haha), som hade kört hela vägen från Sundsvall.

Förutom besöket vid fyren var vi på mitt jobb (iittala), i Höganäs saluhall och i Mölle där vi åt korv och glass och njöt av solen som visade sig för en gångs skull.

update

Jag hade en fullspäckad helg med förfest och miniutgång på fredagen och födelsedagsmiddag för Olivia på lördagen. I söndags och måndags jobbade jag bara, men idag har jag varit i Ängelholm, med ingen annan än...

Empa! Som precis har kommit hem från USA.

Vi letade åter igen efter en klänning till mig, självklart utan resultat. Efter det satte vi oss på Bara vara och delade på en desserttallrik som dessvärre inte var särskilt god. Efterrätt fick det bli inne på espresso house eftersom himlen kände för att öppna sig och vräka ner regn.

Nu ska jag fortsätta min myskväll framför Alcazar (<3) på tvn med Didrik som sällskap!

Ellinors födelsedag

David har varit här i tre dagar, men nu har han åkt hem igen, vilket känns sådär. Men snart ses vi igen. 

Vi har haft det jättebra, som vanligt! I tisdags fyllde Ellan 20, så då firade vi henne från morgon till kväll.


Dagen började med en UNDERBAR brunch med familjen och några av hennes kompisar. Vi åt allt från pannkakor och fattiga riddare till frukt, bacon och scones. Muuuummaaa.

Under dagen var jag och Dav på Väla för att hitta kläder till bröllopet vi ska på. David hittade en hel outfit, men jag hittade ingenting eftersom det inte finns en enda fin klänning i hela världen.


På kvällen gick vi ut och åt på Svanshalls krog med la familla, och då såg vi ut såhär!

Dido och pappa var där.


Och mamsen!

Och födelsedagsbarnet själv såklart.

Jag glömde dessvärre ta bilder på maten, men till förrätt åt jag en halloumi- och tomatsallad och till huvudrätt blev det ryggbiff! Allt var väldigt gott och jag hade en supermysig dag. 

Andrea

Andrea, 22-årig skåning som numera är uppsalabo. Bloggar om mitt liv som student i studentstädernas studentstad, Uppsala, och allt vad det kan innebära!
RSS 2.0