siestaaaaa

Nu har jag lagt över min packning i den största väskan jag har vilket kommer resultera i att jag har festivalens största väska. Hopps bara den får plats i tältet. Om två timmar åker jag och pappa och hämta Olivia och sen fortsätter vi till Hässleholm och siestaaaaaa! Jag har hört och sett att det ska regna massa under festivalen, men just nu ser vädret bra ut så jag hoppas det fortsätter så här. Ha det så bra alla blogreaderz, så hörs vi på söndag igen!


klar

LML <3
Färgade förresten mitt hår idag, så nu är det fint igen. Dock kan jag inte använda mitt älskade löshår förrän det har blekts lite, men det gör det snabbt. Jag har iaf inte nån ful utväxt längre!

packat

JAG HATAR ATT PACKA, men nu är jag nääästan klar. Äntligen. Nu har jag två arbeten som jag måste göra och lämna in innan jag åker, men sen är jag ready to go, typ. Fast det känns typ som att jag har glömt massa viktiga saker. Men ja, back to plugg.

Andrea

Andrea, 22-årig skåning som numera är uppsalabo. Bloggar om mitt liv som student i studentstädernas studentstad, Uppsala, och allt vad det kan innebära!
RSS 2.0