tivoli

Jag jobbade till 00 igår och tvingade mig själv att åka in till stan för lite utgång sen, även om jag var jättetrött. Det var det tur att jag gjorde för jag hade så himla roligt! Väl i stan mötte jag upp Julia, Jenny och Clara och vi gick vidare till Tivoli där vi spenderade resten av kvällen/natten. Mitt liv äger ju faktiskt lite ibland nu för tiden. Dock råkade det bli lite kaos när det stängde och jag och Jenny inte riktigt hade någonstans att ta vägen. Men det löste sig och vi fick våldgästa Oliver mitt i natten, tack Olle!! 
 
 
Nu tänker jag ta igen lite av sömnen jag knappt fick i natt och sen ska jag jobba..........

påsk

Är mitt uppe i min favorithögtid, som dessvärre inte blir som vanligt i åka pga ska jobba både idag och imorgon.. Men god mat och påskägg har jag iaf hunnit med!

Igår var Sofie här för planering av vår 20-årsfest som förhoppningsvis blir awesome. Snart ska jag iväg och jobba hela kvällen och sen får jag se om jag orkar en liten utgång. Dagen började förresten med ett väldigt bra mail angående sommaren/hösten, woho!


11.44

Jag struntar i det där en-bild-i-timmen-inlägget pga har bara samma saker på bild typ, haha. Istället får ni tre noga utvalda bilder från gårdagen.
 
 
Dagen började som sagt med att jag åkte in till stan för en eh-dejt med snygga tjejen på bilden. Efter några timmar där åkte vi hem till Olivia där vi gjorde oss redo för en utekväll. Jag hade min pälsjacka som jag har ägt i tre år men använt två gånger, och den är ju faktiskt väldigt fin trots allt. 
 
 
Väl inne i stan satte vi oss på Shakespeare ett tag innan vi gick vidare till Harrys där vi dansade resten av kvällen/natten. Det var en bra kväll och dag, precis som det brukar vara när jag och Olivia umgås!
Nu ska jag iväg och kolla på möbler, heeeeeejdååååå.

Andrea

Andrea, 22-årig skåning som numera är uppsalabo. Bloggar om mitt liv som student i studentstädernas studentstad, Uppsala, och allt vad det kan innebära!
RSS 2.0