catch up


Livet är så fint just nu. Äntligen är sommaren här, jag trivs på mitt sommarjobb och jag får träffa mina underbara bästa vänner.

Bild nummer ett är från i Lördags när jag var ute med Olivia. Vi catchade up en massa och förfestade hemma hos henne innan vi åkte in till stan och gick på en ny klubb som heter Svartklubben. Det är helt sjukt hur mycket nytt som öppnar i Helsingborg hela tiden, men jag tycker om att få överraskningar varje gång jag kommer hem!
Den andra bilden togs för bara någon timme sedan när jag hängde med Anna som jag inte har träffat på två år (!!) pga att hon har bott i Australien. Allt var som vanligt när vi träffades <3 och vi hann både med en lunch på mezo, lite shopping och en drink på baren med stans bästa utsikt!

Nu sitter jag på en buss där ACn inte funkar....... Tror det är 100 grader här inne.


thassos, dag 1

Såhär två veckor efter jag kom hem från greklandsresan är det kanske dags att berätta lite om den!
 
Vi åkte hemifrån tidigt på lördagsmorgonen och runt lunch landade vi här, i Kavala. Därifrån tog vi sedan buss och båt för att nå Thassos.
 
Såhär såg ön ut från båten! Den kallas den gröna ön och det var tydligt varför. 
 
Väl framme checkade vi in på hotellet och satte oss för att äta lunch, som fick bli en grekisk sallad. Dessvärre var den inte så god, men det gjorde inte så mycket. 
 
Efter det kollade vi in byn och hängde lite på rummet pga inte så bra väder............ På kvällen åt vi middag här!
 
Och efter ett antal drinkar och öl samt en fotbollsmatch på en sportbar var första dagen över!

ett år

Davve är här!! Han kom hit i onsdags och ska åka hem redan ikväll, men två dygn tillsammans är bättre än inga dygn alls.

Igår var vi i stan och på Väla för att fika och leta kläder inför ett bröllop som vi ska på i augusti. Jag har en bild i huvudet på hur min klänning ska se ut, men självklart finns det inte någon sådan (eller någon liknande) någonstans.. Så jag kom hem utan klänning men med ett par byxor rikare.

Här är byxorna!
På kvällen gick vi till Svanshalls krog för att äta lyxmiddag och fira att vi har varit tillsammans i ett helt år imorgon <3

Tänk vad lyxigt att få ha spenderat ett helt år med han här (och många fler ska det bli)!

Andrea

Andrea, 22-årig skåning som numera är uppsalabo. Bloggar om mitt liv som student i studentstädernas studentstad, Uppsala, och allt vad det kan innebära!
RSS 2.0