kvalborg

Delar av mitt kvalborgsfirande. Vi började hemma hos Hanna eftersom det var kallt och ingen var sugen på att vara utomhus, och efter några timmar där gick vi till Göteborgs där bla Kristian Anttila (min älskling) spelade.Det var fint. Efter hans spelning var det mest dans dans dans resten av kvällen, asbra utgång!
 
Just nu skulle jag egentligen befunnit mig på champagnefrukost men eftersom alla mina vänner är klena pga gårdagens alkohol blir det inget................ Jag som mår bra och hade längtat. Vad som händer sen vet jag inte riktigt (eftersom alla som sagt är bakis) men jag hoppas väl på lite parkhäng innan Adrian Lux som spelar ikväll!

valle-b

Börjar mitt valborgsfirande idag med Kvalborg som uppladdning inför imorgon. Är inte så peppad som jag önskar pga vädret och alla långa köer som kommer bildas, men saker blir ju oftast bäst när man inte har så höga förväntningar. Kul att det är 10 grader och molnigt här, men typ 20 och sol hemma i Skåne. Fast det kommer ju bli kul ändå!
 
Idag är det fest i parken som gäller innan vi drar ut på någon nation, och morgondagen blir ungefär likadan plus champagnefrukost, champagnegalopp och Adrian Lux!! 
 

hår

FÖRE & EFTER 
Jag slingade ju håret igår ganska spontant, och blev så himla nöjd!! Konstigt nog blev det precis som jag ville, även om jag var lite rädd att det skulle bli för orange eller till och med gult. Jag har funderat på att göra det såhär för 2000 kr hos frisören, men nu fick jag samma resultat för 70, hehe. Värt. 

Andrea

Andrea, 22-årig skåning som numera är uppsalabo. Bloggar om mitt liv som student i studentstädernas studentstad, Uppsala, och allt vad det kan innebära!
RSS 2.0