and sex on tv

Världens bästa samling.
Det blev inget gym idag, för min hals fuckade ur som vanligt. Om det går över en månad utan att jag har ont i halsen nån gång så är det en väldigt stor ovanlighet. Men jag får hoppas att det är bättre imorgon, för då ska vi gymma då istället! Och juste, jag har ju ny header!

utökad studieplan

Det är precis vad jag och Fanny ska ansöka om, för vi vill läsa mer än de 2500 som man egentligen ska läsa. Idag skulle vi ha vår första psykologilektion, men nej, vi ska tydligen läsa det i vår istället, för att det är så många som ska läsa den kursen............ Så denna terminen skulle vi tydligen ha både en feeet sovmorgon och sluta jäääättetidigt en dag, och det vill inte vi (plus att vi kommer ha apu 2 dagar i veckan, vilket betyder att vi knappt kommer vara i skolan alls). Så istället ska vi läsa 50-poängskursen "Småföretagande", och den verkar faktiskt ganska rolig!

Nu är jag iaf hemma och chillidillar. Det känns så konstigt att inte behöva stressa till simträningen, men det känns skönt också. Fast jag vet liksom inte vad jag ska göra om dagarna, haha. Får använda min bästa vän google som hjälp till det! Men ikväll ska jag förhoppningsvis gymma med Johanna! Det är jag faktiskt ganska taggad på, så jag hoppas att det blir av.

emelie

EMME SÄGER: HEJ ALLA SÖTA BLOGGIZLÄSARE!!!!!! POSSPOSS

Sitter i skolan och har absolut ingenting att göra. Vi trodde att vi skulle ha lektion, men det skulle vi tydligen inte, för det är nån fotbollsturnering i ösregn istället. Men i eftermiddag har vi psykologi och vi taggar!!!11111

Andrea

Andrea, 22-årig skåning som numera är uppsalabo. Bloggar om mitt liv som student i studentstädernas studentstad, Uppsala, och allt vad det kan innebära!
RSS 2.0