fredag

Här får ni se lite av min nya klänning. Den är såååå fin, men jag är ändå lite osäker pga jag är så lång, så alla långklänningar blir lite för korta :(( Men tror jag behåller den ändå! 
Jag fick åka till Sofie och duscha idag, haha. Känns som att jag hänger där vääääldigt ofta nu för tiden, men vattnet funkade ju inte här, så what do to. 
 
Det är världens finaste väder idag och jag ska jobba hela dagen.... Klockan nio var det redan 20 grader och strålande solsken. Är så avundsjuk på alla som inte behöver vara instängda idag och jag hoppas typ att det börjar regna. Så elak hehe.

livet utan vatten

Här ute på landet har vi bara vatten i kranen ibland..... Det är nån vattenläcka som har pågått jättelänge och som dom inte hittar, så därför stänger dom av vattnet lite då och då för att kunna leta. Fattar dock inte varför dom gör det nu ikväll eftersom ingen är här och jobbar med att leta efter det?! Det jobbigaste kommer ju vara om man behöver bajsa. Men det är jobbigt att inte kunna tvätta bort sminket heller och det värsta kommer ju vara om jag inte kan tvätta håret imorgon. Det kommer vara vääääldigt fett och äckligt i så fall. Får typ låna Sofies dusch i värsta fall. Känner inte riktigt för att jobba med håret i vackra stripor!

torsdag

Jag haft en bra dag idag! Den började med att Sofie hämta mig 40 min senare än bestämt och så åkte vi till Väla. Där hittade vi lite studentpresenter (hatar att jag jobbar typ hela studentdagen) och så fick jag med mig en klänning och finaste jeansen. Jag som egentligen inte ens gillar blåa jeans älskar dom!!

Efter det fortsatte vår lilla roadtrip till stan där vi vi gick i ännu fler butiker innan vi mötte upp Julia på Hampan. Där satt vi ett tag innan jag tog bussen till jobbet där jag har spenderat min kväll. Önskar att jag alltid var så här bra på att ta vara på min lediga tid!


Andrea

Andrea, 22-årig skåning som numera är uppsalabo. Bloggar om mitt liv som student i studentstädernas studentstad, Uppsala, och allt vad det kan innebära!
RSS 2.0