PÅ MIDNATTSGATORNA

Idag innan vi åkte hem till mig gick vi in på h&m lite snabbt. Jag köpte ett par helt underbara gröna byxor. Tänkte visa dom, men jag kan inte hitta dom på hemsidan, och så orkar jag inte fota, hehe. Imorgon slutar vi också 11, och då drar vi till Malmö för att jag måste köpa den underbara halsduken på bilden.

NU ÄR DET SKOR MED ATTITYD SOM GÄLLER PÅ SKOPUNKTEN

Det börjar nästan bli en torsdagstradition att Emelie följer med mig hem på torsdagar eftersom vi slutar elva. Så när vi hade slutat tog vi bussen hit för lite chill-time. Vi har kollat på Pip-Larsson på VHS, tagit powernaps, ätit chokladbollssmet och kollat lite på Tyra Banks Show. Jag hatar den kvinnan! Nu ska jag snart träna, och ikväll är det Idol och Tyra & Kenza show. Dock kan jag bara se sista halvan av idol. Men whatever.

DANCE

Otroligt snygga bilder från fotolektionen idag. Vi hittade några roliga bajspåsar, haha.
Sällan min träning failar? Idag skulle jag ta bussen dit, men allt blev så stressigt, så pappa hann inte skjutsa mig till bussen, och det kom vi på så sent att jag inte skulle hunnit gå dit. Och min cykel var inte hemma, så jag får helt enkelt strunta i träningen idag igen.. Och det suger lite eftersom jag måste träna mycket nu inför JDM (har kvalat i båda lagkapperna :D). Så nu får jag istället sitta hemma och chilla. Vilket ändå är helt okej, hehe.

Andrea

Andrea, 22-årig skåning som numera är uppsalabo. Bloggar om mitt liv som student i studentstädernas studentstad, Uppsala, och allt vad det kan innebära!
RSS 2.0