vintagefestival

Igår var jag på vintagefestival i Hågaby, en liten stadsdel på landet men ändå typ i stan! Jag var där med Trude
 
och Jill!
 
Vi började med att kolla runt i en ekologisk matbutik som har allt möjligt! Sen satte vi oss ner för en fika. Mina fikor ser ofta väldigt barnsliga ut..... Jag gillar varken kaffe eller te. 
 
Sen tittade vi på en lindy-hop workshop och lyssnade på ett swingband som spelade samtidigt som proffsdansare dansade. Jag är från och med igår ett stort fan av lindy-hop! Det var något av det coolaste jag sett och jag blev såååå avundsjuk på de som kunde dansa det. Bandet var också väldigt väldigt bra!
 
Ja, såhär satt vi och log i två timmar pga lindy-hop och musik.

fest

Igår skulle jag ha en lugn ensamkväll framför tv:n, men lagom till Gladiatornerna kom festsuget och det blev ändrade planer. Jag sminkade mig, bytte ut mjukisbyxorna mot jeans och satte mig på bussen till en förfest där bl.a. Anna och Hanna befann sig. 


Kvällen slutade sedan på Göteborgs där det var klubb till klockan fyra (fast tre i våra huvuden, vi ville ju dansa i en timme till).

Idag har jag varit på vintagefestival, men mer om det tänkte jag berätta sen, för nu ska jag fortsätta med det jag gjorde hela dagen igår; kolla videos på youtube!

paket

Jag fick mitt paket från Lyko för några dagar sedan och det innehöll följande:
 
Daily Essentials Express Hydration Primer från Nivea
Highlighter - Touch of Radiance från Lumene
Master Touch - Under-eyes Concealer från Max Factor
Brow Sculpting Gel från Ardell
 
Jag har bara använt det en gång, men är supernöjd med allt än så länge! Blir bara såååå sugen att beställa mer, men jag ska försöka vänta ett tag med det.

Andrea

Andrea, 22-årig skåning som numera är uppsalabo. Bloggar om mitt liv som student i studentstädernas studentstad, Uppsala, och allt vad det kan innebära!
RSS 2.0