18.51

Ser man inte all text i mina inlägg?? För mig ser det bra ut, men jag har hört att vissa inte kan se allt. Kan ni som inte ser vara gulliga och kommentera vart ni inte ser den och vilken webläsare ni använder?! Tack för hjälpen kompisar.

21.51

Idag är en sån o-pepp kväll ni vet. En del av mig vill till gymmet och framkalla lite endorfiner, men en annan del är för trött / behöver vila, så det slutar med att jag hamnar i sängen med datorn där jag drömmer mig bort bland bloggar och pinterest. Blä. För att peppa mig själv försöker jag tänka på alla bra saker jag har att se fram emot. 
 
• På lördag ska jag till Stockholm (<3) och träffa Emelie (<3).
• Nästa helg kommer mamma och pappa hit och jag ska få visa lite av Uppsala 
• Och så ska jag ju flytta (!!) så den helgen kommer mest bestå av ikea (<3)
• Min födelsedag som ska firas med förfest och utgång kommer bli asbra
• Sen blir det ju vår och vi kan hänga undan tjocka vinterjackor och långkalsonger. Glass i solen, picknickar, cykelutflykter, VÄRME. Dessutom kommer jag ha en balkong, så pepp på det.
• Valborg här i Uppsala ska ju vara det bästa någonsin och jag längtar 
• Sommaren kommer invigas med Ellinors student och två dagar senare åker jag och Alexandra upp till Göteborg en helg med bl.a.konsert med älskade Håkan på Ullevi
• Konsert nummer två i sommar är även den inbokad. Den sjuttonde juni åker jag till Köpenhamn och ser One Direciton
• En annan höjdpunkt i sommar är att min kusin ska gifta sig (på öland <3) och jag ska vara fotograf 
• Och så avslutas ju sommaren med NEW YORK, herregud vad bra. 
 
 

tolv

Om 12 dagar är det minsann min tjugoförsta födelsedag, men jag som älskar att fylla år är inte lika pirrig som jag brukar vara. Kanske beror det på att jag inte längre har någon särskild ålder att se fram emot. Jag tänkte iaf att vi skulle kolla tillbaka på några av mina senaste födelsedagar.
 
När jag fyllde 14 bjöds det på 80-tals kalas. Vi var några tjejer som var såhär snyggt utklädda och åt godis och tårta, drack läsk och spelade spel. 
 
På min 16-årsdag samlades vi åter igen några stycken på mitt rum. Detta var året då vi älskade "Sanning eller konsekvens", vilket fick stå för underhållningen denna kväll. Jag minns att jag fick en bd-tårta av Freja och Lousie som vi njöt av.
 
Min artonde födelsedag började hemma där vi åt tacos och tog hål i öron, och fortsatte på The Tivoli där jag hade världens bästa första utgång.
 
Födelsedag nummer 19 firades två dagar i rad. Första dagen med förfest, spel, lekar och utgång och andra gången hemma hos en klasskompis som fyllde år samma dag. 
 
Och så min senaste födelsedag. Detta året hade jag och Sofie kalas tillsammas i en lokal som vi hade hyrt. Vi slog på stort och bjöd på både mat och massa tårtor, hade uppstyrda lekar och tävlingar och var inte hemma förrän morgonen efter.

Andrea

Andrea, 22-årig skåning som numera är uppsalabo. Bloggar om mitt liv som student i studentstädernas studentstad, Uppsala, och allt vad det kan innebära!
RSS 2.0