5 (o)intressant fakta om moi

- Jag är lite av ett kontrollfreak och måste ha allting planerat in i minsta detalj ungefär hela tiden. Har en kalender som jag skriver in ALLT i. Måste typ ha den i närheten hela tiden för att kunna kolla och skriva i den när som helst. Ibland gör jag till och med dagsscheman.. Och även helgscheman är väldigt vanliga i mitt liv. (dock älskar jag spontana saker! vet inte riktigt hur det kan gå ihop)


- Jag är väldigt panikig av mig, speciellt om jag är stressad. Om jag får min såkallade stresspanik så börjar jag skrika och typ springa runt. Och så börjar jag nästan gråta. Psykfallet nummer 1. (detta händer väldigt ofta på helgerna när jag ska någonstans, men det är även ganska vanligt på vardagar)

- Är som helt olika personlighet beroende på vem jag umgås med. Vissa ser mig nog som väldigt blyg och tyst, medan vissa ser mig som helt sjuk i huvudet med en massa hyperaktivitet.

- Tror aldrig någonsin att jag kommer hitta ett jobb som jag verkligen trivs till 100% med. HATAR att praktisera, och tycker inte speciellt bra om att jobb heller (även om jag trivs på mina jobb). Jag förstår inte att jag, om ett år, måste börja söka jobb.... Kommer aldrig någonsin kunna ha ett 9-5 jobb 7 dagar i veckan. Aldrig.


- Har ganska många rädslor. Jordens undergång, att gå på stora ställen själv (eller alltså, inte stora, men typ matsalen, knutpunkten osv), , raketer, ballonger, åska (dock inte alls lika rädd längre), fåglar (när de kommer för nära), döden, att kräkas.

frappe-time

'
Efter skolan idag drack jag, Emelie och Fanny varsin Frapino i en park under en stekande (svettframkallande) sol. Nu har jag en riktigt underbar röd färg på mina axlar. Tycker det är så mycket finare med illröd färg än den där gyllenbruna som alla andra får av solen. Lite coolt att sticka ut. Eller?

sommar

Nu har jag tyyyp sommarlov! Har en sak kvar som jag ska lämna in ikväll, men sen är jag klar med tvåan! Imorgon ska jag vara i skolan i en kvart för att lämna min dator (förstår inte riktigt hur jag ska klara mig utan den), så nu ska jag lägga in allt som finns på den på min externa hårddisk. Och så ska jag passa på och rensa lite i den samtidigt. Där finns säkert massa spännande och bortglömda saker. Sen är vi ju lediga tors-mån (OMG, PARIS!), på tisdag ska vi ha olympiad i skolan, på onsdag ska vi ha klassdag, och på torsdag SLUTAR VI!!!!!!

Andrea

Andrea, 22-årig skåning som numera är uppsalabo. Bloggar om mitt liv som student i studentstädernas studentstad, Uppsala, och allt vad det kan innebära!
RSS 2.0