oktoberfest


Igår var det lördag och jag var på oktoberfest. Jill, som jag egentligen skulle dit med, blev sjuk men istället hängde jag på Nicoline och hennes kompis Johanna och det var hur bra som helst det med! Vår plan var att köpa varsin sejdel med 0,5 liter öl, men vi fattade inte riktigt vad vi gjorde och istället råkade vi beställa en liter var haha. Utöver att dricka öl lyssnade vi på live-band och åt schnitzel med pommes! Jag älskar att gå ut redan vid 19 och känna sig klar vid typ 12 haha..... Hur gammal är jag? Fast ibland tycker jag såklart om att vara ute och dansa hela natten, det kommer jag aldrig tröttna på.

Idag ska jag plugga, tvätta, städa och äta godis. En helt vanlig söndag alltså!

lördagen den tjugosjunde september

Nu ska jag på oktoberfest och dricka öl och äta korv, schnitzel, pretzel och apfelstudel. Kvällen till ära ser jag ut såhär och hoppas (!!) att resten av oktoberfestarna också har klätt ut sig... hehe. Annars får väl jag och Jill vara unika. Ha en bra lördagskväll kompisar, för det ska jag!

fredag

I morse ringde mitt alarm 04.15 för jag skulle börja jobba klockan 6... Dock var det inte så hemskt som det låter eftersom jag somnade klockan åtta igår hehe. Lucky me som har lätt för att somna. 

Efter jobbet gick jag och min arbetskamrat aka pojkvän och lunchade på stan. Vi åt kinabuffé, för hur gott är inte det?!

Sen åkte jag till skolan för en pluggdejt och nu är jag hemma och försöker redigera lite bilder. Det tar ju så låååååång tid att välja ut de bästa bilderna av 1300 stycken och sen redigera dom.

Längtar till om en timme för då har jag dagens tredje dejt, denna gången på gymmet. Efter det är det idol och världens godaste maträtt! 


Andrea

Andrea, 22-årig skåning som numera är uppsalabo. Bloggar om mitt liv som student i studentstädernas studentstad, Uppsala, och allt vad det kan innebära!
RSS 2.0