-

Fmlfmlfmlfmflmflmflfml, varför har inte dygnet fler timmar? Jag blev nyss trippelbokad nästa fredag och det suger. Star for life, utgång med gamla klassen och 18-årskalas. ÅHHHHHHHHHHHHHHHHH. Fotbollsträningen var i alla fall bra och jag ska fortsätta.

gif

LmzJdf on Make A Gif, Animated Gifs
Efter skolan idag tog jag en långfika med Josse och Emelie. Det var mysigt och bra och sånt, såklaaaart! Nu spelar jag lite gitarr och MÅSTE. ÄTA. Har typ ont i magen, förmodligen av hunger. Sen ska jag leta fram det där understället och träna lite fotboll (det jobbigaste med fotboll är alla kläder och sånt)! Idag blir det fjärde combacken sen jag slutade, hehe. Bra. Får hoppas att jag stannar mer än en träning denna gången.

fanny

Är i skolan och gjorde nyss en spontan fotografering med Fanny till mitt projektarbete. Oh my god, jag kommer någonstans!!!! I eftermiddag har jag astråkigt småföretagande. Men innan dess är det underbar mat, kycklingfilé och potatisgratäng! Efter skolan ska jag hem och sova, och sen ikväll blir det antagligen fotbollsträning. Spännande.
Zöt.

Andrea

Andrea, 22-årig skåning som numera är uppsalabo. Bloggar om mitt liv som student i studentstädernas studentstad, Uppsala, och allt vad det kan innebära!
RSS 2.0