fredag

Har lite ångest för att folk vill få med mig ut men jag vet inte vad jag vill?!? Klart jag vill ut, men jag oooorkar inte. Orkar inte åka buss i en timme dit och en timme hem, betala dyrt för någon timme på Cardinal, sova jättelite i natt, jobba massa timmar, gå ut imorgon också och sen sova ännu mindre den natten för att jobba halv 9 på söndag... Men jag är ju bara ung en gång, hehehehe. Jag vet ju innerst inne att jag kommer följa med fast jag egentligen inte vill/borde.

Idag efter jag hade jobbat mötte jag upp mamma i stan för en fika. Mysigt!


wallmans

Igår var vi som sagt på Wallmas med fotbollslaget. Vi åt gott (dock var det för lite sås, som vanligt.....), hade roligt och såg en jättebra show! Det var 80-tals-tema och jag älskade allt med det, speciellt när det var tre "Magnus Uggla" på scenen. Jag hade på mig ett nytt jättefint linne och en svart kjol. Synd att kläderna typ inte syns på bilderna bara..... Men eftersom någon (sofie?) kommenterade att jag ska visa vad jag köpte på Väla tänkte jag göra det ikväll, så då får ni se linnet :))) Nu ska jag åka och jobba i tre timmar, världens onödigaste pass, och efter det ska jag till Friskis och träna lite hade jag tänkt. 

footprints in the snow

Jag tänkte ju ta en bild i timmen igår, men efter några timmar insåg jag att det var en lite för händelselös dag att göra det på. Största delen av dagen spenderade jag på Väla med Emme. Jag köpte som vanligt lite för mycket, men allt var faktiskt ganska nödvändigt. Jag fick bl.a. med mig hem världens finaste (och minsta, kommer inte kunna andas) nyårsklänning, glitterbyxor, en väska och två par skor. Och lite mer såklart........ 
 
Ikväll ska jag på Wallmans med fotbollslaget. Det ska bli riktigt roligt faktiskt, men innan dess ska jag se de två sista avsnitten av Portkod 1321. Vill inte att det ska ta slut :(((((

Andrea

Andrea, 22-årig skåning som numera är uppsalabo. Bloggar om mitt liv som student i studentstädernas studentstad, Uppsala, och allt vad det kan innebära!
RSS 2.0