tisdagen den tjugonionde juli
Även om jag tycker bäst om att jobba morgon/förmiddag så är det såna här dagar rätt skönt att jobba kväll/natt. Idag cyklade jag till stranden i Jonstorp där jag mötte upp Julia och Sofie för sol, bad, glass och gungande på vår gamla skola. Så nostalgiskt haha. Nu ska jag äta jobba sova och imorgon är jag ledig! Tufft liv hehe.

the past is in the past

Denna sommaren är definitivt en av mina bättre. Jag är lycklig och kär och förväntansfull. Har hunnit med att se Håkan på Ullevi och One Direction på Parken, vara på Öland och i Göteborgs skärgård, shoppa i Köpenhamn och Göteborg, sola och bada en massa, gå på feministisk festival, festa i Båstad, pussas, umgås med Alexandra, ha grillkvällar, sitta på uteserveringar, äta glass, åka till Uppsala, träffa kompisar som jag inte ser så ofta längre, fira födelsedagar och att äta lyxbruncher. Och än är sommaren inte slut. Det är en hel månad kvar och jag ska göra det bästa av den tiden. Jag ska ju bland annat åka till NEW YORK (!!) och Öland, där min kusin ska gifta sig och jag både ska agera gäst och fotograf.
 
Att jag har jobbat lite för mycket är väl det enda som är mindre bra med min sommar, men pengarna kommer vara välbehövliga. Nu har jag dessutom fått hela mitt schema och kan se the light in the end of the tunnel hehe. Jag har 13 jobbpass kvar innan jag draaaaaaaaaar. 
 
Så mycket kärlek i de här bilderna!!!

21.21

Har varit hos Alexandra nu i helgen och bl.a. planerat och varit taggade inför New York (bara tre veckor kvar!!!), sjungit duetter, powerwalkat, och ätit mängder med jordnötssmör. Vi har såklart haft jätteroligt, som alltid när vi är med varandra. Vi åker alltså till USA om tre veckor, hur sjukt???!!! 

Andrea

Andrea, 22-årig skåning som numera är uppsalabo. Bloggar om mitt liv som student i studentstädernas studentstad, Uppsala, och allt vad det kan innebära!
RSS 2.0