lördagen den tjugosjunde december

• Igår var jag och Olivia på Väla. Där var kaos men jag fick med mig två fynd hem. En väska och en parfym, men det bästa av allt var såklart att träffa Olle.
 
• Idag har jag jobbat på Donken för första gången sen i somaras. Jag hade ångest innan, men när jag väl kom dit kom jag på att det faktiskt är rätt kul där...... Nu ska jag jobba imorgon och på måndag också. Det känns alldeles lagom.
 
• Sen på tisdag kommer min pojkvän hit.
 
• Och på tal om honom har vi varit tillsammans i ett halvår idag <3
 
 

2014 - del 2

April
I början av april började det jobba en väldigt snygg kille på mitt jobb. Han hette David och var från Sundsvall. Varje gång jag skulle till jobbet hoppades jag att han skulle sitta på bussen, vilket han ofta gjorde.
Nicoline flyttade till Flogsta och bodde nu två hus ifrån mig. Vi invigde hennes nya rum med vin och pepp inför våren som skulle bli den bästa någonsin. Jennifer fyllde år och firades på Snerikes med god mat. Det blev äntligen vår på riktigt och en lördag började på stan med Hanna och Anna. Vi gick på klädbytardag och loppis i ett mysigt kollektiv. Vi hann även med att äta underbara american pancakes i solen. En kväll gick jag, Nicoline och Jill på våryra (sittning) på ÖG, med god mat och ett bra släpp. Jag tänkte fortfarande rätt noga på vad jag åt, men tränade bara ca två gånger i veckan för jag hann inte mer. Slutade simma gjorde jag också. Sofie kom till Uppsala och vi åt lyxbrunch på ÖG och gick på loppis på Vaksala torg. Dagen efter hade jag och Nicoline inflyttningsfest som slutade på Kalmars där det var klubb. Jag var hemma i Skåne och hälsade på. Träffade Johanna (<3), var ute med helsingborgarna och njöt av att det var 20 grader varmt (?!) en dag. En dag åkte vi till Danmark och gick på Bakken. Jag tog en fika med Maja som jag inte hade träffat på evigheter och så fotograferade jag Ellan. Min datorladdare exploderade och jag blev rädd för elektricitet.... Nu våger jag knappt sätta i en sladd i ett uttag :( I Uppsala firade jag in våren med pizza och öl utomhus tillsammans med Hanna och hennes kompisar. Jag och Jill satte oss på bryggan i stadsträdgården med en flaska rosé och muffins en kväll och hade supermysigt och en kväll slingade Nicoline mitt hår. Förvånandsvärt nog blev det jättebra! Den 29:e var det Kvalborg och det firade vi först hemma hos Hanna och sen på Göteborgs där Kristian Anttila spelade. Valborg dagen efter blev superlyckat! Jag och Nicoline började dagen i parken tillsammans med lite annat folk och avslutade den med två olika hemmafester.
 
Maj
När jag skulle hem på natten efter Valborg fick jag en chock, för det snöade?! Och det var inte lite. Så deppig start på maj, haha. Jag slutade träna helt och hade klädpanik vilket resulterade i myyyyycket shopping. Jag var väldigt stressad ett tag i maj pga hade mycket i skolan och ville jobba så mycket som möjligt. För första gången (?) umgicks jag, Jill, Nicoline och Trude tillsammans. Vi förfestade hemma hos Jill och skulle på Snerikes, men kön var för lång......... Den kvällen råkade jag bjuda David på en förfest några dagar senare. Problemet var bara att den förfesten inte fanns än, så det fick jag planera lite snabbt (och hålla tummarna för att folk ville komma). Jag, John och Linnea satte oss på GH en solig kväll och drack drinkar. Kvällen för förfesten med David kom och den blev bättre än förväntat ;););) Jag och Nicoline cyklade över en mil till en sjö en solig dag för att äta glass och ha det mysigt och så var jag på en väldigt lyckad simmarfest. Jag röstade i mitt första val och åkte hem en snabbis. Det var mysigt hemma, men jag saknade David som jag hade började hänga väldigt mycket med. Ellan gick på bal och var väldigt fin. I slutet av månaden åkte jag till älskade Öland <3 
 
 
Juni
Jag kom tillbaka till Uppsala för att skriva tenta, men bloggade inte så bra pga "jag har varit upptagen med livet, eller mest med att pussa på en bra person". Efter några dagar där åkte jag hem igen för sommarlov. Den 6-8 juni var cirka min bästa helg någonsin. Jag och Alexandra var i Göteborg för att se Håkan på Ullevi! Som ni vet var det en fantastisk konsert och efter den hade vi en fantastisk utekväll. Efter den helgen hade jag träningsvärk i magen för att vi hade skrattat så mycket. Jag var på feministisk festival i Malmö med Olivia, där vi lyssnade på föreläsningar och drack vin och lyssnade på BD i en park (och bytte kläder i en gränd haha). Jag och Emelie åkte hem till Josse där vi åt våfflor och en helg var jag och Ellan i mysiga Köpenhamn för att se One Direction och bo på hotell. Jag firade en helt okej midsommar och gick power walks med Sofie. En dag var jag, pappa och Ellan på Krapperup där vi gick en runda och tog en fika. Sista helgen i juni kom den där bra personen till Skåne och jag visste inte riktigt hur jag skulle presentera honom för folk. Fast det löste sig ganska fort och han blev kallad pojkvän ♥

andra omgången prag-bilder

Lite bilder från när vi var på kommunistmuseum, en marknad och i ett utsiktstorn bl.a.. Det bästa med Prag var att det var så fint och så billigt! Vi åt middag för 60 kr, drack öl för tretton och en kväll tog jag den dyraste drinken för hela 40 kronor. Vårt hotell var dessutom både billigt och bra. Att åka till Prag är ett stort tips om man vill leva lyxigt för ett väldigt bra pris.

Andrea

Andrea, 22-årig skåning som numera är uppsalabo. Bloggar om mitt liv som student i studentstädernas studentstad, Uppsala, och allt vad det kan innebära!
RSS 2.0