torsdagen den tjugoåttonde februari

Åkte till stan idag och träffade min favorit-julle. Vi spenderade många timmar i affärer och blev en hel del kläder rikare. Jag fick med mig hem svarta jeans, gröna byxor, en blus, en klänning, hårfärg, underkläder och foundation. För en gångs skull köpte jag inte bara saker jag ville ha, utan även saker som jag behövde. Nu är jag däremot fattig och får nog ha lite köpstopp ett tag. 
 
Ikväll bjuds det på tacos hos Sofie med henne, Julia och Magdis (som flyttar till Berlin imorgon omg). Lite catch-up är välbehövligt efter en månad ifrån varandra!

det dom aldrig nämner

 
Jag är en person som måste ha koll på saker. Ett exempel på grejer jag måste ha koll på är hur mycket sömn jag har fått. Typ nu tror jag att jag har sovit ungefär 4-5 timmar på snart två dygn och då blir jag så stressad, haha. Jag vaknade klockan 6 i morse pga jetlag, men jag känner mig inte trött nu och har inte gjort det på hela dagen. Jag kanske är en övernaturlig person som klarar mig utan sömn. En vampyr. Naaaat. 
 
Tror jag struntar i träningen ikväll.........behöver vila.........typ inte......eller jo vet inte. Och så måste jag äta paj. Hoppas mamma kommer ihåg att jag önskade mig ost- och skinkpaj och ett städat rum när jag kom hem. Ska nog packa upp mina väskor också, känner att det inte kommer bli mindre jobbigt bara för att jag drar ut på det. Och måste prata med Sofie, men hon svarar inte mig!!!!!!!!
 

Andrea

Andrea, 22-årig skåning som numera är uppsalabo. Bloggar om mitt liv som student i studentstädernas studentstad, Uppsala, och allt vad det kan innebära!
RSS 2.0