bajsflytt


*dagens look*

*dagens view* *sneak peak på lägenheten*

Idag är jag arg och trött. Trött på att det tar en EVIGHET att flytta, en evighet fylld av stress och stök. Jag hade aldrig kunnat föreställa mig att det skulle vara såhär jobbigt att flytta till en lägenhet. Vi blir ALDRIG helt klara med heller, pga korridorsrum som måste flyttstädas, en miljon saker som måste inhandlas, lådor som måste rensas och dåliga köp som måste bytas. 

Igår var vi på IKEA där vi inte hittade ett enda fint soffbord och på Media Markt där vi hittade en dålig tv som måste bytas. Jippi! 

Jag kommer tillbaka till le blog när flytthelvetet har lugnat ner sig lite.

bröllop!

Igår vare bröllis!! Det var Davids bror Martin som gifte sig med Josefin, och lite kul info är att jag läste Josefins blogg och lyssnade på Martins (och hanapees) pod lååångt innan jag träffade Davve!

Såhär fint var det i kyrkan, med Josefins systrar som tärnor och Martins bror som marskalk. Prästerna som vigde dem var inga mindre än brudgummens föräldrar, vilket såklart var väldigt fint.

Såhär såg jag och Davve ut + brudparet när de kom ut från kyrkan.

Kolla vad fina de var!

Festen var i en lada, och såhär pinterest-fint var det där. Där hölls det många fina tal och bjöds på god mat och dryck.

Sist men inte minst blev det dans dans dans och jag måste bjuda på den otroligt vackra bilden till vänster pga tänk om Andrea 17 år visste att hon skulle festa med sin förebild hanapee några år senare.

fredag
Här sitter jag på ballen och kollar på youtube-klipp. Idag är det ganska mycket på min to do-list, allt ifrån att baka till bröllopet vi ska på imorgon till att tvätta, färga håret och förhoppningsvis hitta en klänning att ha på mig imorgon. Jag har letat efter klänning i varenda butik i hela Skåne, Danmark och Uppland, så chansen att jag skulle hitta en idag är väl inte så stor, men jag ska iaf ge Stockholm ett försök. Som tur är har jag en resevklänning som är fin, men som jag inte trivs så bra i... I eftermiddag åker vi alltså till Stockholm och stannar där över natten, för att sedan som sagt gå på bröllop på lördag. Jag som älskar bröllop tycker det ska bli såååååå kul!

Andrea

Andrea, 22-årig skåning som numera är uppsalabo. Bloggar om mitt liv som student i studentstädernas studentstad, Uppsala, och allt vad det kan innebära!
RSS 2.0