sista oktober

TJA HEJ HALLÅ, vilken jävla pose jag fick till. Jamen så kan det gå ibland ni vet. Nu ska jag hem till Anna och fixa till det absolut sista på hemtentan, typ göra den lite mer akademisk och referera helt rätt och så, sen ikväll kommer Ellan hit!! Jag vet att vi kommer ha en asbra helg med Stockholm, Idol och Halloweenutgång bland annat. 
 
Jag fick förresten denna bilden skickad till mig av Johanna som är på Malta. Jag älskar oreo med vit choklad över allt annat, men dom finns typ ingen stans!! Letar alltid efter det när jag är utomlands, men det finns som sagt aldrig :(( Förutom på Malta tydligen, och i Spanien där jag upptäckte dem. Ska tillverka egna nån dag.

a little party

Lite bilder från i lördags när vi förfestade hos Anna och Johanna.
 
Idag har jag inte gjort mycket alls. Började dagen med att plugga lite, var i skolan 45 min typ och sen har jag mest bara kollat på Elsas Värld. Älskar att säsong två börjar imorgon!! Nu borde jag fixa lite skolgrejer, men tror jag äter en chokladboll och städar istället. Sen är det Montazami med vänner!! Tv-hösten <33

20.00

Bra ljus jag fick till va? Den där skuggan är i alla fall jag at this moment, mätt och lite uttråkad men ändå rätt glad. Vet ni vad jag åt mig mätt på??? Nej antagligen inte, men det var den här maträtten:
 
(känner hur jag lyckas med bilderna idag haha)
En asgod sallad! Jag har kommit på att sallad är den bästa maten. Det är gott, man kan variera sig hur mycket som helst och det går snabbt. Bara att slänga ihop allt man har hemma. Dagen sallad innehöll salladsmix, tomat, avokado, blandade bönor, ägg och halloumi. Sen gjorde jag min bästa dressing/sås som passar till allt, nämligen créme fraiche och sweet chilisås. Som tur var räckte det till en matlåda också, så jag får äta detta imorgon också!

Andrea

Andrea, 22-årig skåning som numera är uppsalabo. Bloggar om mitt liv som student i studentstädernas studentstad, Uppsala, och allt vad det kan innebära!
RSS 2.0