söndagen den tjugosjunde januari

TJAAA. 
Började dagen med att se Didrik spela Jesus i kyrkan, han var lika duktig som alltid, så klart :)) Om 11 timmar är jag på väg till Lund för att därifrån ta tåget till Kastrup och sen flyg till Amsterdam - Kuala Lumpur och slutligen Phuket. Glöm nu inte min andra blogg (HÄÄÄÄR) där jag kommer uppdatera under resan. Anledningen till att jag inte kommer skriva här är för att jag inte vill länka till denna bloggen från facebook, hehe, men jag vill ju att folk ska kunna följa mig på resan. Fast det kan ju hända att jag skriver lite här också.... Kan ju inte vara utan min älskade, riktiga blogg <33.

dunkers

Hade en heldag i stan med mamma, pappa och ellan idag. Vi började på Dunkers där vi såg två utställningar, en om hur helsingborg var förr i tiden och hur det hade utvecklats typ och en fotoutställning. Efter det åkte vi till väla och gjorde mina sista inköp inför resan. Nu börjar jag bli lite nervös och har typ lite ångest... vet inte varför dock, men ähhhh, det blir nog bra när jag väl är där. Hoppas bara jag fattar hur jag ska göra på alla flygplatser?! hehe. Hade en mysig dag idag hur som helst och nu ikväll har jag packat en massa. 

Andrea

Andrea, 22-årig skåning som numera är uppsalabo. Bloggar om mitt liv som student i studentstädernas studentstad, Uppsala, och allt vad det kan innebära!
RSS 2.0