oh ah pedagog säg oh ah pedagog

Jag fick bli bagheera igår och ska fortsätta vara det under insparksveckorna. Kanske lite tråkigt men jag hittade inget på Myrorna, så fick ta vad jag hade i garderoben.
 
Detta var en av sakerna vi gjorde igår; en levande pyramid. Vi gick runt till olika stationer där vi skulle göra olika saker och hela tiden peppade vi varandra med våra fantastiska hejarramsor. Efter det gick vi tll Värmlands nation och det var jättestort, men ändå packat med folk och dansgolven var stora och fyllda, så nice! Älskar att man går ut redan klockan 8 när man är student här. 
 
Idag har jag massa saker att göra känns det som, och om fyra timmar ska jag bege mig på förfesttävling. Hur ska jag hinna?!

godmorgon

Sitter här och har ångest över vad jag ska klä ut mig till ikväll. Ge mig tips, snabbt!!! Det är alltså disney-tema och jag har en secondhandbutik precis bredvid så det hade varit sååååå snällt om någon kunde ge mig tips?!?!? 

inspark

Min gårdag i två bilder.
Dagen började med att jag fick träffa min klass och lyssna på massa människor som pratade. Vi fick dock inte lära känna klassen, så jag vet typ vad en heter. Hoppas vi får göra det snart.
 
På kvällen var det första dagen på insparken och det var sååååååå roligt. Först blev vi indelade i lag och jag kom i samma lag som den enda jag hade pratat / hängt med, så nice. Dock var det bara vi två från förskollärarprogrammet i den gruppen, så vi får väl fortsätta att känna ingen från klassen. Varje lag hade ett antal faddrar som var utklädda efter olika teman och från och med idag ska även vi reccar (nykomlingar typ) klä ut oss. Vårt lag har temat disney och alla var så himla bra utklädda, så jag har liiiite panik eftersom jag inte har någon aning om vad jag ska klä ut mig till. 
 
Väl indelade i lag gjorde vi massa lekar, skrev hejarramsor osv, innan vi gick till en pub på en nation där jag hade så himla roligt. Jag älskar redan grejen med nationer och längtar tills ikväll!

Andrea

Andrea, 22-årig skåning som numera är uppsalabo. Bloggar om mitt liv som student i studentstädernas studentstad, Uppsala, och allt vad det kan innebära!
RSS 2.0