sunny thursday

Jag bjuder på solbilder idag, för sol är precis vad denna torsdagen bjuder på. Kanske, kanske, kaaaaanske är det på väg att bli vår nu! Eller så kommer second winter snart (mest troligt). 
Jag var alltså sjuk i helgen, först hade jag magsjuka som sedan blev halsont och en infektion i mitt tandkött?! En fräsch information är att det hade fastnat matrester bakom min visdomstand som hade orsakat det, och den matresten fastnade antagligen där när jag höll på att spy för fullt :):) Härligt att veta va? 
 
Vad har mer hänt när jag inte har bloggat då? Jag har hemtentapluggat en del, vilket jag tänkte bli klar med idag, för imorgon åker jag till Sundsvall. Och så har jag börjat jobba på riktigt. Det går väl sådär, men jag tänker att det kommer bli bättre och bättre ju mer barnet lär känna mig. Idag ska jag som sagt hemtentaplugga och sen ska jag jobba i några timmar. Hoppas på att hinna gå ut i solen ett tag också och samla lite D-vitamin!

trevlig helg

I fredags gick jag, Trude och Jill på after school på ÖG.

Där serverades tapas för studentpris och billig öl och cider. När vi inte åt spelade vi tp och försökte ta bilder som kräver en selfiestick (jag behöver verkligen en!!).

Efter några timmar där skulle Trude iväg på annat och jag och Jill bestämde oss att göra något vi hade lovat oss själva att inte göra.... Vi gick på bio och såg Fifty shades of grey..... Vi ville egentligen inte se den, men kände att man inte kan gå runt och hata en film som man inte har sett. Dock hann vi bara se halva innan jag var tvungen att springa ut och spy i en papperskorg. Ja det är sant, jag blev magsjuk efter halva filmen och låg sedan i sängen hela kvällen och lördagen. Nu känner jag mig bättre, men istället krånglar och smärtar min visdomstand och hals, så nu ska jag till Apoteket. Vilken underbar helg!


13.00

Igår hade jag, Anna, Hanna, Jennifer och Maria myskväll med lite knytkalas. 
 
Vi började med ost och kex, jordnötter, vindruvor, kanelbullar och lakrits-te, och avslutade med varsin semla. Dock är jag ju världens tråkigaste sammelätare och äter bara brödet med florsocker på.......... Ibland kan jag kaaaanske smeta på ett tunnt lager grädde, men det händer rätt sällan.
 
Just nu sitter jag i den iskalla skolan och skriver på hemtentan som jag tänkte försöka lämna in på torsdag. Jag har bara en fråga kvar, men det är den jobbigaste och jag kommer liksom ingenstans pga förstår inte vad jag ska skriva. Men jag lyckas nog få ihop något, jag har ju trots allt ett antal dagar på mig. 

Andrea

Andrea, 22-årig skåning som numera är uppsalabo. Bloggar om mitt liv som student i studentstädernas studentstad, Uppsala, och allt vad det kan innebära!
RSS 2.0