sometimes

Idag orkade jag inte stressa till bussen som skulle ta mig till jobbet, så jag tänker köra dit istället (får väl riskera att göra det värsta jag vet; tanka).

Igår kväll var det tränarträff för alla oss simtränare. Vi skulle prova på olika aktiviteter som finns i klubben typ, så vi började med landträning (som jag inte hann till) och fortsatte med vattengympa och lite teknikövningar i det iskalla vattnet. Vattengympa var faktiskt mycket jobbigare än vad jag trodde det skulle vara. Sen avslutade vi allt med en timmes bowling. Det blev en mycket roligare kväll än jag förväntade mig! Har dock ingen bild från kvällen, så ni får en 10 minuters gammal bild på mig och mitt lite yngre jag i samma pose..


tisdag

Har ju glömt berätta att jag har färgat mitt hår i en annan färg än jag brukar! Jag älskar det, även om färgen är nästan samma som innan, haha. Nu hänger jag på Hemköp och fotar mig själv. Ska gå till jobbet om ungefär 4 min och jobba några timmar.


söndag

Idag tog jag tag i mig själv och åkte faktiskt till gymmet! Jag ville inte gymma själv och ingen ville följa med mig, så Didrik var snäll och ställde upp. Dock är jag ju sämst i världen på att gymma. Det känns mest som att jag går runt och ser förvirrad ut, men lite fick jag i alla fall gjort. Tänkte åka dit imorgon också, som den biff jag är. 
 
Har lite (mer än lite) ångest över att Emelie och Josse har bokat biljetter till Asien i tre månader. Jag kan ju inte stanna kvar i Sverige själv!!! Hur ska jag klara mig utan dom så länge?!?! Hur länge ska jag slita på Donken dag in och dag ut?!?! Vad ska jag göra sen?!?! Vem ska jag göra det med (noll procents chans att jag reser själv)?!?! Åhhhh börjar nog gråta lite snart. 

Andrea

Andrea, 22-årig skåning som numera är uppsalabo. Bloggar om mitt liv som student i studentstädernas studentstad, Uppsala, och allt vad det kan innebära!
RSS 2.0