DOGS UNLEASHEDOtroligt snygga bilder från den 11 september förra året.

Idag är det exakt ett år sen jag och snyggingen på översta bilden såg varandra för första gången. Vad vi minns iaf (vi har ju sprungit kalvinknatet samtidigt också, haha. När vi gick i 5an eller nåt). Det var på en grillkväll på John Bauer, men vi pratade dock inte med varanadra.

Idag hade jag somsagt ingen träning, så jag har sovit! Och det var sjukt underbart. Imorgon är det valborg, och jag och Emelie ska in till hbg. Det blir förmodligen nice!

UNNATURAL SELECTION

Jag känner mig väldigt duktig just nu! För nån vecka sen bestämde jag ju mig för att äta nyttigare. Det failade, men nu ska jag försöka igen. Måste ju bli redo för beachen -10, HAHAHAHA. Nej men ja iaf, idag när jag kom hem (för typ en timme sen) gjorde jag guacamole som jag åt med korv. Det blev faktiskt både riktigt gott och nyttigt! Jag är bäst. Idag ska jag inte träna, för alla är i Göteborg och tävlar. Men jag kände inte riktigt för det, eftersom att det är valborg imorgon, hehe. Så jag vet inte vad jag ska göra istället. Jag har inget och plugga (eller jo, jag kan läsa min engelskbok..) och jag vet inte riktigt vad jag annars kan göra, haha. Men det löser sig!

Andrea

Andrea, 22-årig skåning som numera är uppsalabo. Bloggar om mitt liv som student i studentstädernas studentstad, Uppsala, och allt vad det kan innebära!
RSS 2.0