NEW YORK

Alltså NEW YORK, världens underbaraste stad! Och Alexandra, världens mest perfekta resesällskap! Nu är jag hemma igen efter de bästa tio dagarna i mitt liv. Vi har hunnit med att se och uppleva så himla mycket, allt från mysiga parker och reklamfyllda torg till lyxiga klubbar, underbar mat och en hel del shopping. Bloggen kommer mest bestå av New York ett tag framöver, men det hoppas jag att ni tycker om. 
 
Nu har jag en himla massa anvsnitt Idol och Paradise Hotel (...) att ta igen (jobbigt liv) samtidigt som Big Brother (...) börjar imorgon och jag har två veckors inspark framför mig. Och så börjar skolan på tisdag. Mycket men kul. Imorgon ska jag packa om för då åker jag tillbaka till Uppsala efter en lång och underbar sommar hemma i Svanshall. Jag åker till Uppsala och Ellinor har flyttat till Frankrike, så nu blir det tomt i huset ett tag. Vill ni läsa om Ellans Paris-liv kan ni göra det HÄR
 
PUSS!

NEW YORK


Alltså varför är det egentligen så jobbigt att ta selfies när andra kan se?? Det är ju ingen konstig grej precis haha. Nu är jag iaf på tåget påväg till Kastrup! Vi flyger vid kvart i sex ikväll, alltså om typ tre tinnar!! Så himla peppad! Dock har jag sämsta platsen här, tåget var fullt, så jag får stå utanför toan.... Tur att det bara tar en timme dit! 

Jag vet inte om jag kommer blogga i NY, kanske nån gång, vi får se! Annars hörs vi om elva dagar! Puss!

bröllop

Några smakprov från bröllopsfotograferingen i lördags. Jag var lite nervös innan men det gick över förväntan!! Dock kommer jag inte hinna redigera fler bilder på två veckor eftersom jag åker till New York idag (!!!!), men när jag har gjort det lovar jag att visa dom här.
 
Bröllopet var för övrigt så himla fint och festen var såååå rolig. Min släkt är absolut det bästa festsällskapet man kan ha och vi dansade till långt in på natten. Bilder på det kommer också när jag är hemma igen. Idag åker jag alltså, omg.

Andrea

Andrea, 22-årig skåning som numera är uppsalabo. Bloggar om mitt liv som student i studentstädernas studentstad, Uppsala, och allt vad det kan innebära!
RSS 2.0