personer som irriterar mig

1. Folk som inte vågar stå för sina åsikter och som inte vågar ta för sig överhuvudtaget. Visst finns det tillfällen då jag inte vågar uttrycka mina åsikter, men jag låtsas aldrig att jag håller med de som tycker tvärtom. Och det där med att inte våga ta för sig. Visst kan man vara blyg (jag är det), men man kan inte bara mesa och verka rädd hela tiden. Faktiskt.
2. Flickor på fester som skrattar onaturligt mycket och pratar med alla pojkar heeeeeela tiden. Jag vill bara skrika åt dom och fråga om be dom vara tysta ett tag. Blir irriterad bara jag tänker på det, haha.
3. Personer som MÅSTE vara på ett visst sätt. T.ex. om man klär sig på ett sätt så finns det några oskrivna regler på hur man måste vara. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva detta på ett bra sätt, men om man typ klär sig som en hipster så måste man vara på ett visst sätt. Man måste tycka om vissa saker och inte tycka om andra (så jobbigt att jag inte kan komma på några exempel, haha). Kan man inte bara vara sig själv och göra saker som man tycker om? Inte bara för att man "måste".

SÅ, det var allt för mig. HIHIHIHIHIHI.

en timme

Känns stabilt att jag trodde att jag skulle jobba nu, såhär en timme för tidigt. Och skönt att solen lyser rakt in genom fönstret och in i mina ögon!!!! Nu har jag iaf lite mer tid till att plugga. SUPERKUL!

tisdag

OMG Mumford and Sons till Hultsfred!!!! Jag vill boka biljett NUUUU!! Fast först ska jag vara duktig och plugga. Skulle egentligen varit i skolan och haft historia nu, men min lärares dotter var sjuk, så vi fick plugga på valfri plats, hehehe. Jag valde hemma i soffan. Lite senare ska jag jobba och imorgon har jag studiedag! Så himla braaaaaaaa!

Andrea

Andrea, 22-årig skåning som numera är uppsalabo. Bloggar om mitt liv som student i studentstädernas studentstad, Uppsala, och allt vad det kan innebära!
RSS 2.0