ATT DU INTE SKULLE STANNA

Gammal bild.

Just nu sitter jag här och ska snart äta. Kom hem från tävlingen nyss, och ska dit igen om 45 min. Jobbigt som fan. Men det är ju ganska kul när jag väl är där. Kom 1a på bröstsimmet innan, och 2a på lagkappen. Sen när jag kommer hem ikväll måste jag plugga spanska. Har det tills imorgon, och har glömt vad läxan var. FUCK.

Imorgon ska jag ringa lite campingar och vandrarhem och fråga om sommarjobb. Jag hoppas verkligen att jag får på något lika bra ställe som förra året. Då jobbade jag på ett bibliotek, och det var sjukt bra.

-

Kollar massa gamla bilder och filmer på facebook. Eller dom är från september-december, men dom känns gamla. Det var innan jag blev ovänn med allt och alla. Jag vill inte ha det som det var då, eftersom det hela tiden är en massa skitsnack nu, men samtidigt pallar jag inte att det är vissa jag inte pratar med längre. Personer som jag var ganska nära med innan. Jag saknar kanske inte att vara så nära med er, men jag hade bara önskat att jag kunde gå till skolan och känna att jag inte var ovänn med någon. Att jag kunde prata med alla. Om det inte hade varit så sjukt mycket skitsnack hade det kanske kunnat gå att fixa, men nu är det lite svårare. Jag vet inte om det är fler än jag som ens vill försöka.

ROBINSON

Sitter och kollar Robinson och har nyss ätit med familjen. Eller dom kollar, jag pallar inte riktigt. Ska snart äta jordgubbspaj :D Tävlingen idag gick helt ganska bra. 3a på 50 frisim (nästan pers) och pers på 100 fjäril. Lagkappen gick också helt okej. Jag simmade bröstsim och det kändes sjukt bra. Imorgon är det också tävling. Ska vara i simhallen FÖR tidigt. Klockan 8, ohyes... Får hoppas att det går bra, men det är massa 100-sträckor och det brukar inte gå bra, haha. Intressant läsning dehär, jag vet.

Andrea

Andrea, 22-årig skåning som numera är uppsalabo. Bloggar om mitt liv som student i studentstädernas studentstad, Uppsala, och allt vad det kan innebära!
RSS 2.0