lördagsfrulle

Hur lyxigt är det inte att få denna fantastiska pannkaksfrukost serverad en lördagsmorgon? Och ja, apelsinjuicen är alldeles nypressad! Detta bjöds jag på i morse när jag kom hem till Anna för lite plugg. Efter det hade vi ett FANTASTISKT korridorsmöte och det känns faktiskt som att alla som var där verkligen vill ha det fräscht, fint och diskat i framtiden. 
 
Igår kväll var vi förresten i Stockholm hos Davids bror och hans familj tillsammans med de andra bröderna + flickvänner. Vi bjöds på bebisgos, tomatsoppa, glass och ett par mysiga timmar. Nu ska jag stressa ner på stan för Åhléns har 70 % på alla böcker!!

torsdagen den tjugonionde januari

Efter en lååååång dag i skolan är detta var jag har pysslat med! Nu när jag ska bli barnvakt behöver jag spela in en film till familjerna som ska anlita mig, men finns det något värre än att spela in en seriös film framför en ensam kamera? Det var svårt, men jag tror att jag fick till en helt okej film efter typ tio inspelningar. Hoppas det är någon familj som tycker om den och som matchar mina önskemål snart, för jag vill börja jobba så snabbt som möjligt.
 
Ikväll ska jag ha bästa tv-kvällen i min ensamhet (skönt pga David gillar aldrig mina val av program) med både Vem vet mest (okej det gillar han) Farmen, Familjen annorlunda (<33) och Rakt in i hjärtat. Om 40 min börjar det!!

onsdagen den tjugoåttonde januari

Lite av vad jag hittills har instagrammat för för det vidare. En dramalektion där vi övade konflikthantering, en del ur läroplanen, i morse när jag hängde på låset till biblioteket och plugg med Anna.
 
Jag har alltså hängt på biblioteket idag, i över hela fyra timmar och läst en bok om hur det kan gå till när ett barn kränks i förskolan. Vissa delar var rätt sorgliga, men det känns som att jag lärde mig en del också. 
 
Nu ska jag till gymmet och köra ett medeljympa-pass med Anna. Det ska bli kul!

Andrea

Andrea, 22-årig skåning som numera är uppsalabo. Bloggar om mitt liv som student i studentstädernas studentstad, Uppsala, och allt vad det kan innebära!
RSS 2.0