red

Idag när jag solade tänkte jag: "Hmmm, ska jag smörja in mig eller behövs inte det? Jag vet ju att jag bränner mig jättelätt, men solen kan ju inte vara så stark nu". Typ så, haha. Tror ni jag gjorde det?! Svar nej, vilket såklart resulterade i en röd rygg (så ser man inte att den är röd på bilden....). Nu ska jag börja fixa mig inför kvällen och sen tar jag bussen in till stan. Ha en bra kväll friendos!

sunny day

Idag är det underbart väder så jag ligger ute och solar i bikini! Planerna inför ikväll blev lite kaotiska innan, men nu är det nog löst och jag tror faktiskt att kvällen kommer bli riktigt bra trots allt. Egentligen hade jag velat spendera min dag i Lund, men man kan ju inte få allt och jag har det faktiskt väldigt bra här! Jag har dock ingenting att ha på mig ikväll, så nu hoppas jag att Didrik är på bra och snällt humör och vill följa med mig till Lager 157 på en snabbrunda. Men jag tvekar på det.


söndag

Min dag började som vanligt med jobb, men denna gången var det för sista gången på ett tag. Väldigt skönt faktiskt. Efter det var det dags för första seriematchen på hemmaplan. Den slutade 1-1, men jag tycker att vi borde vunnit.

Nu borde jag verkligen plugga. Shit vad jag måste plugga!!!!! Men tror ni jag kommer göra det? Antagligen inte eftersom jag är väldigt sugen på att kolla några avsnitt Big Brother.
Lite fint från min tumblr

Andrea

Andrea, 22-årig skåning som numera är uppsalabo. Bloggar om mitt liv som student i studentstädernas studentstad, Uppsala, och allt vad det kan innebära!
RSS 2.0