filip och fredrik

Något som är helt sjukt är ju att jag inte riktigt har insett Filip och Fredriks storhet och underbarhet förrän idag. Visst har jag tyckt att dom är bra och så, men jag har nog aldrig sett ett helt avsnitt av något av deras program. Fram tills idag. Herreguuuuuuuuuuuud. Nu kommer jag inte ha en rastlös stund på hela lovet, för jag har ju en massa underbara avnsitt att se fram emot. För er som också vill se alla deras program har min kära vän Josefin tipsat mig om att man kan göra det på deras hemsida.

Just nu håller jag på att kolla igenom hela säsongen av "Får vi följa med".

we are young

GODMORGON!
Eftersom jag har varit så dålig på att blogga de senaste dagarna ska ni få en fet update från mitt spännande liv.

I onsdags var några klasser från skolan + vi som läser Svenska C på teater och såg En Midsommarnattsdröm. Den var faktiskt väldigt bra och jag insåg att teater nästan är bättre än bio.

I torsdags efter skolan satte jag och Empa oss i bilen, körde i 100 km/h och lyssnade på jättehög musik. Det var så himla bra! Vår slutdestination var Väla och IKEA där vi storshoppade. Jag fick med mig hem ett linne, två t-shirts, ett par orange/bruna byxor, tre jättefina nagellack från Ginas nya sminkkollektion och en parfym.

I fredags (igår) var en väldigt lyckat kväll! Vi började (som vanligt, haha) hos Fidde och denna gången fortsatte vi på bästa utestället i Helsingborg; Le Cardinal. Där dansade vi, ett ganska stort gäng, hela natten lång innan vi tog bussen hem för lite sömn. Så himla bra kväll och så himla bra mitt liv är just nu. Dessutom är det ju LOOOOOOV!

lov

Vänder på dyget lite för tidigt, lovet är ju inte här förrän om några dagar. Men natten är ju faktiskt väldigt bra så det är nog okej ändå. Fast ja, JAG BEHÖVER LOV.

Andrea

Andrea, 22-årig skåning som numera är uppsalabo. Bloggar om mitt liv som student i studentstädernas studentstad, Uppsala, och allt vad det kan innebära!
RSS 2.0