09.28Sitter på Starbucks på Arlanda och äter frukost nummer två! Som vanligt är jag i extremt god tid (händer bara när jag ska flyga) och mitt flyg lyfter inte förrän om en timme och en kvart..... Jag var här typ två timmar innan avgång och efter en halvtimme hade jag checkat in väskan, gått igenom säkerhetskontrollen och kollat i typ varenda butik haha. Tur att denna terminalen är stor och fylld med butiker och caféer, till skillnad från inrikesterminalen där jag brukar befinna mig. 

Om en timme lyfter jag alltså mot Paris där jag ska hänga med Ellan tills på måndag. Vi ska äta lyxiga frukostar och god mat, gå på mysiga gator, shoppa och gå på Halloweenfest! Detta blir en rolig helg!

album

Här har ni inget mindre än min nya hobby! I helgen hade jag panik pga rastlöshet och då bestämde jag mig för att skaffa något slags projekt att hålla på med. Valet av projekt gick ganska snabbt och jag bestämde mig för att börja göra fotoalbum. Albumet köpte jag på Åhléns och fotona framkallade jag på fujidirekt.se (tips!) och tre dagar senare var det bara att börja. Mitt första album kommer fyllas med bilder från denna sommaren, som var ganska underbar. Så himla rolig grej!

torsdagen den trettionde oktober

Morgonens känsla:
*ååh idag är det nog varmt ute, tror jag cyklar till skolan*

Besvikelsen när jag såg detta:
........ Det blev buss ändå MEN det är ju underbart med lite sol för ovanlighetens skull!!

Väl i skolan var det redovisning och det var den första på universitetet som vi gjorde en och en och inte i grupp. Jag var lite nervös i början men det släppte rätt snabbt och efter det gick det bra! Nu håller jag på med ett litet projekt som jag tänkte visa här sen och ikväll ska jag till någon nation och dricka öl och äta hamburgare eftersom VFU-kursen är slut! Dock kan jag inte vara ute så länge, för tidigt imorgon åker jag till Paris!

Andrea

Andrea, 22-årig skåning som numera är uppsalabo. Bloggar om mitt liv som student i studentstädernas studentstad, Uppsala, och allt vad det kan innebära!
RSS 2.0