hundra

Idag är det 100 dagar till studenten. Så crazygalet.
Min dag har varit ungefär som mina onsdagar brukar vara. Mentorspass, fördjupningspass, psykologi och träning. På psykologin skulle vi skämma ut oss på olika sätt och det var ganska roligt. Jag, Fanny och Emilia ställde oss på bänkar mitt i stan och sjöng och så dansade jag och Fanny framför folk. Efter skolan tog jag en shoppingrunda all by myself. Jag köpte ett jättefint halsband och en väst/linne med knappar. Träningen gick helt okej och jag har nog mycket bättre kondition än vad jag tror. Vi körde typ beep-test och jag var asbra.

Jag har förresten beställt min portfolio (projektarbetet) nu. Så underbart!!!

kläder

DET VERKAR SOM ATT JAG BARA HAR KÖPT TVÅ ELLER TRE KLÄDESPLAGG DE SENASTE TVÅ MÅNADERNA!
Okej, såhär gick det till: Jag gick in på h&m idag och tänkte "synd att jag inte har med mig min plånbok, här finns ju vääääldigt snygga kläder idag". Och sen tänkte jag "men vänta, när köpte jag senast kläder?!". Så jag kollade mina senaste kortköp och det verkar alltså som att jag bara har köpt en klänning, en tunika och något för 50 kr på h&m detta året. Jag dog av chock och så blev jag lite glad och stolt.

vallåsen

Idag åkte vi som sagt skidor med skolan. Det gick helt okej, men jag tycker det är lite läskigt, haha. Jag åkte faktiskt alla backar (förutom puckelpisten) inklusive en röd!! Den åkte jag till och med två gånger (första gången åkte jag halva och gick resten och andra gången åkte jag halva och plogade resten, men ändå).
Dock var det vääääldigt dimmigt som ni kanske ser, och så var det typ ingen riktigt snö utan bara snökanoner. Men det var niiiiiceeee ändå.

Andrea

Andrea, 22-årig skåning som numera är uppsalabo. Bloggar om mitt liv som student i studentstädernas studentstad, Uppsala, och allt vad det kan innebära!
RSS 2.0