kebabkväll

Jag borde få pris som världens bästa syster. Nu ikväll var det bara jag och Didrik hemma, så jag överraskade honom med kebab (sån lyxmiddag) som vi hade myskväll med framför Sommarkysset. Dock hade dom ju glömt såsen på Didriks mat....... Men det blev bra ändå. 
 
Imorgon ska jag jobba på båda mina jobb, men bara mini-pass. Skönt men lite onödigt. Sen är det Juli och det känns ju helt sjukt att tiden går så snabbt. Nu ska jag sova (det var längsen jag somnade utan OC, hur ska detta gå?!).
 

instafilm

 
 
Två fina filmer från igår, älskar att man kan filma på Instagram nu!! 

but if it's true

Jag skulle ju vara duktig och fota massa igår, men så dör kameran efter typ tio bilder?! Fast ni får kanske se två videos sen, vi får väl se. 
 
Kvällen började iaf på Asian Kock där jag åt trerätters bestående av kycklingsoppa, fyra små rätter och friterad banan med glass. Var ganska mätt efter det jaaaa, men det var gott!! Efter det tog vi oss hem till Julia där vi förfestade lite och hade det bra. Det var jättemysigt och roligt, men när vi kom till stan sen var det inte lika kul. Jag är SÅ trött på alla äckliga killar (alltså de flesta) som ska kolla lite för mycket och "råka" röra på fel ställen när de går förbi en. Varför känns det som att typ alla killar i Helsingborg är så?! Var finns det normala människor?!?!?! Inte är det på Cardinal i alla fall. Jag ville typ spy på alla helsingborgare igår, är SÅ TRÖTT på dom och vill här ifrån!!  Längtar tills om 13 dagar när jag får veta lite mer om hur min framtid kommer se ut. 
 
Drinkarna igår var i alla fall goda. 

Andrea

Andrea, 22-årig skåning som numera är uppsalabo. Bloggar om mitt liv som student i studentstädernas studentstad, Uppsala, och allt vad det kan innebära!
RSS 2.0