amsterdam

Använder de sista sju procenten batteri som jag har på mobilen till att blogga, så det får bli ett stressigt inlägg! Vi är just nu i Amsterdam och har det super. Vi bor i ett rum med tre andra och jag gillar det! Igår hängde vi i en park och så bokade vi biljetter till Paris som är vår nästa destination. Idag har det varit kallt och regnigt, så efter en liten runda i stan (som är så himla fin) tog vi tåget till Primark. Dock köpte jag bara en plånbok och trosor. Underkläder är det jag har lagt mest pengar på hittills pga glömde både trosor, bhar och strumpor hemma.... Vet inte riktigt hur det gick till. Sen har jag tydligen glömt batteriet till min systemkamera också, eller så har det trillat ut på något sätt, så det blir inga fina bilder :( Hoppas på lite bättre väder imorgon som är vår sista dag här!


om du vill ha en idiot

 
Alltså finaste någonsin!! Hittade denna på Youtube, men vi stod precis bakom hon som har filmat. 
 
Nu har jag inhandlat det sista inför resan och om ett dygn åker vi! Nu ska jag bara packa det sista, planera lite, försöka skaffa boende i Uppsala (good luck hehe) och jobba innan det är dags wihooo, är så taggad!!

lägg din hand i min

Igår tog vi på oss våra bästa konsertkläder, packade tygkassarna och begav oss hit; till Varberg. Det var redan en del folk där, men vi fick nummer 93 och 94 i kön och det är ju ändå ganska bra. 
 
Vi köpte picknick som vi åt och så spelade vi en massa Uno för att få tiden att gå (men det var ju mysigt obs).
 
Lyssnade på när Håkan repade och var pepp. 
 
Hehe vad fult det blev med benen när man har bilderna såhär. Men ja somsagt, picknick och Uno hela dagen
 
Sen blev det äntligen insläpp och vi fick så himla bra platser!! Två timmar senare, exakt på minuten i tid började älskade älskade Håkan spela. Det var sån tur att han började i tid, för annars hade vi inte hunnit se hela konserten pga mitt jobb, men han gör ju aldrig en besviken. Han var lika underbar och fantastisk som de andra fyra gångerna jag har sett honom och det finaste var nog Valborg, när vi i publiken sjöng första versen sjävla och Håkan kom in på den andra. Åhhh, älskade Håkan.
 
 

Andrea

Andrea, 22-årig skåning som numera är uppsalabo. Bloggar om mitt liv som student i studentstädernas studentstad, Uppsala, och allt vad det kan innebära!
RSS 2.0