- TÅGLUFF - SPLIT, DEL 1

TÅGLUFF - SPLIT, DEL 1

 
Efter Venedig tog vi tåget till Split i Kroatien, via Österrike och Zagreb. Det var en lång och jobbig resa i en trång kupé tillsammans med massa fransmän som tog en hel del plats när de sov (och tjatade om en jävla kaka hela tiden) = ont i nacken, ryggen och typ hela kroppen. Väl framme fick det bästa välkomnandet av hostelägarens son som mötte oss på stationen tidigt på morgonen. Första dagen gick vi mest runt och svettades, för där var ju ännu varmare än i Italien. Stora delar av Split ligger typ innuti en gammal borg vilket gör staden jättefin och mysig, så där gick vi runt lite och kollade. På kvällen gick vi ut och åt aaaaasgod mat och efter det gick vi hem och sov, för vi var ju fortfarande trötta efter den långa resan.
 
Dag nummer två spenderade vi på stranden. Underbart, men jag som är en badkruka tyckte det var lite för kallt i vattnet heheh. På kvällen åt vi ännu mer god mat och sen hamnade vi på en konstig och rätt tråkig klubb som stängde redan 2, så då gick vi hem och sov. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Andrea

Andrea, 22-årig skåning som numera är uppsalabo. Bloggar om mitt liv som student i studentstädernas studentstad, Uppsala, och allt vad det kan innebära!
RSS 2.0