bulgurotto

Kvällens middag blev ett improviserat recept (som blev jättegott) med inspiration från Pinterest. Ni behöver:
 
Bulgur
Bladspenat
Ett paket svarta bönor
En tomat
En halv paprika
En lök
Vitök
Sockerärtor
2 dl Créme fraiche (vi hade med vitlökssmak, men det funkar säkert med vanlig också)
Riven parmesan
 
Börja med att koka bulgur för fyra portioner. Hacka och stek sedan lök, vitlök, champinjoner, paprika och sockerärtor.
 
Häll i bladspenaten, bönorna och tomaten och stek ännu mer. 
 
Nu bör bulgurn vara färdigkokad, så häll i den också! Blanda ner créme fraichen och lite (mycket) parmesan.
 
Häll upp i skålar, ät och njut!
 
Jag fick äran att äta med denna gulliga personen.


Kommentarer
Postat av: Joanna-Livet med Asperger syndrom och kronisk smärta

gott

Svar: Det var det!
Andrea

2015-02-02 @ 20:09:47
URL: http://domkallarmighannes.com
Postat av: felicia

Det ser jättegott ut!! :)

Svar: Tack, det var det :)
Andrea

2015-02-02 @ 21:01:15
URL: http://feliciasj.blogg.se
Postat av: Annika

Gott

Svar: Det var det :)
Andrea

2015-02-02 @ 21:19:47
URL: http://blogofphoto.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Andrea

Andrea, 22-årig skåning som numera är uppsalabo. Bloggar om mitt liv som student i studentstädernas studentstad, Uppsala, och allt vad det kan innebära!
RSS 2.0