fem

Något jag är rätt stolt över är att jag verkligen har tagit hand om alla mina fotografier. Jag har dom på en extern hårddisk, sorterade efter år och månad, så det är rätt lätt att hitta bland dem. Det är så roligt att ha kvar alla bilder jag har tagit, ändå sedan 2005 då jag började använda en kamera (mamma och pappas filmkamera som man kunde ta dåliga bilder med också). Jag älskar att kolla tillbaka på bilder som man hade glömt och tänkte visa fem höjdpunkter eller bra minnen från min hårddisk. 
 
Först ut är denna mysiga "best friends 4-ever-bilden". Jag, Sofie, Magdis och Cajsa (MASC) var ett tight gäng under sexan och sjuan och en rolig grej vi gjorde hette "The book". Det var en dagbok som vi skickade runt mellan oss. Den var hemlig och ingen annan fick veta om den, för i den skrev vi hemligheter. Varje person hade den i en vecka innan man skickade vidare den till nästa person. Så himla bra grej! (lägg märke till hängslena som både Sofie och Cajsa hade.... coolt)
 
Trots att högstadiet var rätt mycket ångest, hade det sina fina sidor också. Vårarna och somrarna betydde picknickar, grillkvällar och mys. Som t.ex. denna kvällen med Julia, Elinore och Magdis.
 
När jag var yngre campade vi med familjen varje sommar. Vi åkte till många olika ställen i Sverige och satte upp vårt tält som det regnade in i om vi hade otur. Så himla mysigt grej att campa, det ska jag lätt göra med mina barn i framtiden.
 
Denna dagen minns jag så tydligt haha. Jag fyllde tolv år och hade släktkalas, och större delen av dagen spenderade jag, Alexandra och Ellan på toan för att ta snygga bilder på oss själva.
 
Samma sak hände visst två år senare........ Denna kvällen skulle jag "ut" för första gången och Alexandra hade fixat mig med löshår och allt. Jag var fjorton år och varje gång Ekebo hade högstadiedisco var vi där.


Kommentarer
Postat av: S

Oj. Känner mig rätt nöjd med min stil på den tiden.. undrar om jag har kvar mina hängslen... haha
Vi måste verkligen hitta alla the book böcker i sommar!

Svar: Det borde du absolut göra, hehe. Ja det måste vi!
Andrea

2015-02-03 @ 20:23:28
Postat av: M

Hallå kan du bitte visa mer bilder av den här typen. Så jävla roligt/pinsamt att se.

2015-02-04 @ 12:39:28
Postat av: Alexandra

Alltså!! Hahaha! Jag dör vad roligt!!

2015-02-04 @ 17:39:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Andrea

Andrea, 22-årig skåning som numera är uppsalabo. Bloggar om mitt liv som student i studentstädernas studentstad, Uppsala, och allt vad det kan innebära!
RSS 2.0